USLUGE

Fiskalne kase su neizostavan deo poslovanja za sve poreske obveznike koji obavljaju prodaju na malo. U našoj ponudi možete pronaći kvalitetne i pouzdane fiskalne kase različitih proizvođača. Naš tim stručnjaka će vam pomoći odabrati pravu fiskalnu kasu koja odgovara vašim potrebama i poslovanju. Sve fiskalne kase koje nudimo ispunjavaju stroge tehničke uslove propisane zakonom.

Osim standardnih funkcija poput izdavanja računa i evidencije prodaje, neke od fiskalnih kasa u našoj ponudi imaju i dodatne funkcije poput skeniranja barkodova, upravljanja zalihama... Sve naše kase su jednostavne za korišćenje, pouzdane i omogućavaju brzu evidenciju prodaje. Kupovinom fiskalne kase kod nas možete biti sigurni da ćete dobiti kvalitetan proizvod i podršku stručnjaka koji će vam pomoći pri svim koracima, od odabira prave fiskalne kase do njene instalacije i upotrebe.

Servis i održavanje fiskalnih kasa

Servis fiskalnih kasa je važan segment poslovanja jer osigurava pravilno funkcioniranje i održavanje fiskalnih kasa, što je ključno za nesmetano poslovanje poreznih obveznika. Naša firma pruža profesionalni servis fiskalnih kasa za različite modele i proizvođače, uključujući popravke, održavanje i kalibraciju. Naši stručnjaci su osposobljeni za re[avanje različitih vrsta problema koje se mogu pojaviti u radu fiskalnih kasa, od zamene delova do otklanjanja softverskih problema.

Naši serviseri su brzi i efikasni te će vam pomoći u re[avanju problema u najkraćem mogućem roku. Kao deo našeg servisa fiskalnih kasa, nudimo i redovno ažuriranje softvera kako bi vaša kasa uvek bila u skladu s najnovijim zakonima i propisima.

Za sve naše klijente nudimo i tehničku podršku i savetovanje u vezi sa upotrebom fiskalnih kasa, kako bi se osigurao optimalan rad i najbolje iskorišćenje funkcija fiskalne kase. Pouzdan servis fiskalnih kasa je ključan za neometano poslovanje, a mi smo tu da vam pružimo kvalitetnu i stručnu uslugu.

Obuka i tehnička podrška

Obuka za korišćenje fiskalnih kasa je važna kako bi se osigurala ispravna upotreba kase i izbegle eventualne greške koje mogu dovesti do poreskih sankcija. Naši stručnjaci će vam pružiti sve potrebne informacije o radu fiskalne kase, kako bi se osigurala ispravna upotreba. Tokom obuke, naaučićete kako ispravno pokretati fiskalnu kasu, izdavati račune, upravljati zalihama, vršiti nadzor nad poslovanjem, te kako rešavati eventualne probleme i greške koje se mogu pojaviti u radu fiskalne kase.

Obuka se prilagođava vašim potrebama i može se održati u našim prostorijama ili na vašoj lokaciji. Osim obuke za korišćenje fiskalnih kasa, nudimo i obuku za upotrebu računarskih programa i drugih uređaja koji su povezani s fiskalnom kasom. Obuka za korišćenje fiskalnih kasa je važna kako bi se osigurala ispravna upotreba fiskalne kase, izbegle greške i poreske sankcije.

Kontaktirajte nas kako bismo dogovorili obuku koja najbolje odgovara vašim potrebama i osigurali uspešno poslovanje.

Fiskal SistemPronađite nas na mapi
Pozovite nas065 212 4 212
Budite slobodni da nas kontaktiratePošaljite nam E-mail

INFORMACIJE

KONTAKT

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.